Luxe vloertegels en wandtegels

U vindt bij ons prachtige tegels van merken als Porcelanosa, Venis, Mosa, Kerlite en Michel Oprey & Beisterveld. Van klassiek natuursteen tot eigentijdse keramische tegels, u tovert uw badkamer zo om bij Bogaard Tegels en Sanitair.

Voordelige tegels

Bogaard Tegels en Sanitair bewijst dat voordelige vloertegels en wandtegels er alles behalve goedkoop uitzien. We hebben een grote collectie tegels voor een zacht prijsje. Zo kunt u, ongeacht uw budget, de ideale badkamer samenstellen.

Totaalpakket met vloerverwarming

Een tegelvloer met vloerverwarming: dat is de ultieme luxe voor uw woonkamer, badkamer of keuken. Zoekt u vloertegels uit bij Bogaard Tegels en Sanitair en wilt u onder uw nieuwe vloer verwarming plaatsen? Dan helpen we u graag verder. We installeren de vloerverwarming en zetten de tegels. Zo geniet u binnen no time van een comfortabel verwarmde ruimte.

In onze showroom

Duurzaam en verantwoord

Natuurstenen tegels bestaan uit natuurlijke materialen waar we verantwoord mee om willen gaan. Het is dan ook mogelijk tegels op maat en dikte te bestellen om verspilling van waardevolle grondstoffen tegen te gaan.