Wandtegels en vloertegels

Natuursteen, Laminam, Kerlite, keramisch hout enz...

In de showroom van Bogaard Tegels en Sanitair ziet u de laatste trends en diverse stijlen. Van praktisch en functioneel tot luxe en design. Maak uw badkamer eigen met vloertegels en wandtegels uit ons enorme assortiment. Wij zorgen voor de perfecte afwerking van vloeren en wanden in uw woning.

Openingstijden

  • maandag gesloten
  • dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.30 tot 12.30 - 13.30 tot 16.30 uur
  • om u beter van dienst te kunnen zijn otvangen wij u op woensdag en zaterdag op afspraak in de showroom

Op donderdag avond kunt u een afspraak maken bij u thuis of in de showroom.

Walplantsoen 2 3961 CA Wijk bij Duurstede
Bel: 0343-571500

Mail: info@bogaardtegelsensanitair.nl

Luxe vloertegels en wandtegels

U vindt bij ons prachtige tegels van merken als Venis, Mosa, Kerlite, Laminam en Michel Oprey & Beisterveld. Van klassiek natuursteen tot eigentijdse keramische tegels, u tovert uw badkamer zo om bij Bogaard Tegels en Sanitair.

Duurzaam en verantwoord

Natuurstenen tegels bestaan uit natuurlijke materialen waar we verantwoord mee om willen gaan. Het is dan ook mogelijk tegels op maat en dikte te bestellen om verspilling van waardevolle grondstoffen tegen te gaan.

Voordelige tegels

Bogaard Tegels en Sanitair bewijst dat voordelige vloertegels en wandtegels er alles behalve goedkoop uitzien. We hebben een grote collectie tegels voor een zacht prijsje. Zo kunt u, ongeacht uw budget, de ideale badkamer samenstellen.

Totaalpakket met vloerverwarming

Een tegelvloer met vloerverwarming: dat is de ultieme luxe voor uw woonkamer, badkamer of keuken. Zoekt u vloertegels uit bij Bogaard Tegels en Sanitair en wilt u onder uw nieuwe vloer verwarming plaatsen? Dan helpen we u graag verder. We installeren de vloerverwarming en zetten de tegels. Zo geniet u binnen no time van een comfortabel verwarmde ruimte.