Mooi sanitair maakt het verschil

Het design van uw kranen, douche-armatuur, wastafel, toiletpot en meubels maakt uw badkamer pas echt af. Daarnaast zit er nog een hoop verschil tussen het comfort van een eenvoudige douchekop en een luxe stortdouche.

Bepaal de sfeer van uw badkamer

De kleur, maat, vorm en structuur van een tegel maken een groot verschil in uw badkamer. Kies voor Oudhollandse handgevormde tegels of strakke XXL-tegels van Kerlite. U kiest altijd voor kwaliteit. We werken namelijk alleen met sterke, duurzame tegels. Daarnaast zetten onze tegelzetters de tegels, zodat we zeker weten dat we uw badkamer of keuken perfect afleveren.

Bekijk eerst het 3D-ontwerp

Vaak horen we van klanten dat hun badkamer echt te klein is voor een ligbad én een aparte douche. Dan kunnen we wel vertellen wat er mogelijk is, maar het is veel leuker om het te laten zien! In de showroom maken we een 3D-tekening van uw badkamer. Daarin schuiven we eenvoudig met baden, douches en wastafels om zo alle verschillende indelingen te laten zien.

Heeft u liever dat we bij u langskomen? Ook dat kan. We maken een gedetailleerd plan voor uw nieuwe badkamer en leggen alle stappen aan u uit. Daarna nemen wij al het werk uit handen. U kunt bijvoorbeeld met een gerust hart op vakantie gaan. Bij thuiskomst geniet u dan van een volledig gerenoveerde badkamer, geheel in uw stijl.

In onze showroom

Duurzaam en verantwoord

Wij werken met gerenomeerde merken en een hoog verantwoordelijksheidsgevoel voor duurzaanheid. Grohe won in 2021 een dubbele award voor de Duitse Duurzaamheidsprijs.